Om lejren:

Grunden, som er købt i 1917, er på ca. 150.000 m2 og henligger som en smuk naturgrund med spredt beplantning, småplantager, bakker, krat, slette, gryder og strand. Grunden er stærkt kuperet og ligger lige ned til Sejerøbugten med egen fin badestrand og flot udsigt over havet. På grunden findes boldbaner og lejrbålspladser og er ideel til teltslagning og friluftsliv mv.

Klinteborg bygningerne er opdelt i de gamle bygninger fra 1937 og den ”nye” bygning fra 1974 med efterfølgende moderniseringer.

Om sommeren udlejes til 140 personer inklusiv uopvarmet sovesal (15. maj til 15. sept), resten af året til 98 personer. Der forefindes 10 seks-mands værelser, 15 to-mands værelser, 2 fire-mandsværelser samt en uopvarmet sovesal med 42 køjesenge (kun om sommeren).

Klinteborg har ingen egentlige undervisningslokaler, men pejsesalene og værelserne i ny bygning kan udmærket benyttes til undervisning.

BEMÆRK: det er ikke tilladt at spille musik udendørs og kun indendørs for lukkede vinduer. Overholdes det ikke kan lejeren bortvises uden refusion af leje.

Klinteborg er selvejende (fond) med formål at drive lejrområdet fortrinsvis til FDF og spejder formål. Klinteborg modtager ingen former for offentlige tilskud.

Klinteborgs adresse:

FDF Klinteborg
Ribsvej 9, Ordrup
4540 Fårevejle
Møntelefon 59 65 33 37

Lejrinspektør:
Henning Brandt

Placering på kort